Het leukste feestje bij jou thuis!

Hoi! Leuk dat je interesse hebt in een Tik Tok Dansfeestje of Workshop.

Tik Tok is HET platform voor kids en volwassenen om zich te kunnen ontwikkelen en uiten op muzikaal, creatief en educatief gebied.

Tijdens een Tik Tok Dansfeestje krijg je niet alleen de leukste dansjes aangeleerd, maar ga je ook Tik Tokken met een echte Tik Tok creator!

Een uniek kinderfeestje bedenken is best wel een opgave tegenwoordig. Dus wat is er nou leuker dan een Tik Tok Dansfeestje?! Ben je ook zo enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Over Carmen:

 

Hay, ik ben Carmen, 33 jaar en ik ben de oprichtster van Tik Tok Dansfeestjes en Workshops. 

In het dagelijks leven ben ik danseres, dansdocent, actrice en content creator. Een jaar geleden ben ik gestart met Tik Tok en heb in een korte tijd bijna 60 K volgers opgebouwd. Tik Tok is een groot onderdeel van mijn leven, en het ideale platform om educatie, sport en entertainment te combineren.

Mijn kennis, dansmoves, tips en tricks deel ik graag, en daarom ben ik gestart met Tik Tok workshops en feestjes. 

Dan breng ik gelijk een leuk nieuwtje! Na de zomer wordt het Tik Tok Creators team uitgebreid en kan je op deze website ook aanvragen doen voor andere Tik Tokkers!

Volg me snel op mn persoonlijke Instagram & Tik Tok om op de hoogte te blijven van alle toffe nieuwtjes en opdrachten.

Bekijk hier foto's van eerdere feestjes & workshops:

Informatie Tik Tok Dansfeestje:

Leer de beste dansmoves van een bekende Tik Tokker, en vier met een uniek dansfeestje je verjaardag bij jou thuis!

PROGRAMMA:

LOCATIE & DUUR:

KOSTEN:

Informatie Tik Tok Dansworkshop:

De leukste dansworkshop op jouw dansschool! Ook mogelijk als educatief CKV programma en op events!

PROGRAMMA:

LOCATIE & DUUR:

KOSTEN:

Wat vonden anderen er van:

We hebben een heerlijke middag gehad met Carmen. Ze verzorgt de middag van A tot Z inclusief leuke aankleding, volle aandacht voor de kinderen, een lesje veilig Tik Tokken maar vooral: heerlijk dansen. Zelfs de kinderen die weinig ervaring hadden hebben alles meegedaan en vonden het superleuk. Carmen houdt echt van kinderen en zij van haar! Wij hebben het buiten gedaan, dat was echt heerlijk. Aanrader. 
Leiden
Wat een geweldig feestje heeft onze dochter (9) samen met haar vriendinnen gehad. Ze is een groot TikTok-fan, dus dit thema was een schot in de roos, maar ook voor meiden die er niet op zitten, was het heel geslaagd. Het draaide vooral om lekker samen dansen, een mooie glittertattoo, een cadeautjesspel en samen filmpjes opnemen: alles was superleuk georganiseerd. Carmen is een topper! Iedereen deed lekker mee en tijd vloog voorbij. Ook fijn: Carmen geeft ook een beetje voorlichting over een veilig gebruik van TikTok. Echt een aanrader dit feestje voor meiden die houden van dansen! 
Amsterdam
Carmen komt gewoon bij je thuis voor dit super leuke feestje, hoe relaxed. De meiden en 2 jongens vonden het onwijs leuk en waren heel enthousiast. Heerlijk dansen met elkaar en nieuwe dansjes leren, hoe cool is dat! Carmen is lekker enthousiast en maakt er een mooi feestje van met de kids. Echt een aanrader dus!
Bilthoven

Enthousiast geworden?

 

Stuur dan een mailtje naar: dansjemee@outlook.com !
Mocht je nog meer informatie willen, check dan snel onze socials:

– @tiktokdansfeestje
– @carmenvanweersel

Hopelijk tot snel bij een Tik Tok Dansfeestje bij jou thuis!

 

Contact: